Popravka neispravnih tastera na mobilnom telefonu

Ukoliko imate problem da na Vašem telefonu ne radi neki taster ili neko dugme na pravom ste mestu. Servis mobilnih telefona MIG Electronics Vam nudi uslugu popravke dugmića i tastera na telefonu. Ukoliko na vašem telefonu ne radi dugme za utišavanja ili pojačavanje tona, dugme za paljenje i gašenje telefona ili home dugme ne brinite mi ćemo taj problem rešiti u veoma kratkom roku.

POPRAVKA DUGMIĆA IPHONE TELEFONIMA

Posedujete neki od iPhone mobilnih telefona i imate problem da Vam neko dugme ne radi? Posetite nas i mi ćemo rešiti problem. Bilo da posedujete neki od novijih ili neki stariji model mi ćemo zameniti svako dugme koje ne radi.

POPRAVKA DUGMIĆA NA SAMSUNG TELEFONIMA

MIG Electronics servis telefona je osposobljen za servis svih modela Samsung mobilnih telfeona od najstarijih do najnovijih modela. Nudimo vam zamenu ili popravku neispravnih tastera na svim Modelima Samsung mobilnih telefona.

POPRAVKA DUGMIĆA NA HUAWEI TELEFONIMA

Popravka neispravnog dugmeta ili tastera na Huawei mobilnim telefonima, brzo profesionalno i povoljno. Servis Huawei telefona nusi Vam zamenu neispravnih tastera na svim modelima Huawei mobilnih telefona.

Pored navedenih modela popravku neispravnih tastera i dugmica vrsimo i na gorovo svim ostalim modelima mobilnih telefona.  Ukoliko imate bilo kakvo pitanje kontaktirajte nas, nas tim je tu da odgovori na sva vasa pitanja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Naše usluge

Pratite nas

Kontaktirajte nas

Neispravan uređaj nam možete poslati poštom na SERVIS!