Zamena čitača sim kartice na telefonu

Ukoliko Vam telefon ne prepoznaje sim karticu, polomljeni su pinovi na sim čitaču ili samo neki od pinova, kartica Vam se zaglavila u čitaču sim kartice?

Na pravom ste mestu. MiG Electronics servis rešava sve probleme sa čitačem sim kartica na vašim telefonima. Bez obzira da li Vam je potrebna zamena celog čitača sim kartice ili se čitač može popraviti mi ćemo rešiti taj problem.

ŠTA JE TO ČITAČ SIM KARTICE

Čitačc sim kartice je mesto na  Vasem telefonu gde ubacujete svoju SIM karticu. Mesto otvor u koji staje sim kartica naziva se čitač sim kartice.  Proizvođači mobilnih telefona su prvo od stare, velike, SIM kartice, počeli da koriste mikro SIM karticu, a zatim i nano SIM karticu.

Zbog svega ovog morate imati adaptere za sim karticu kako bi mogli da novu karticu koristite u starijem telefonu pa nepravilnom upotrebom tih adaptera dolazi do oštećenja čitača sim kartice ili toga da se polome pinovi na  čitaču.

Kada je u pitanju čitač sim katrice nekada je moguća i popravka postojećeg čitača a nekada se mora i zameniti ceo čitač sim kartice.  Mi uvek razmisšljamo o tome šta je za vas najbolje.

NAJČEŠĆI SIMPTOMI NEISPRAVNOG ČITAČA SIM KARTICE

Telefon nema mrežu? Ubacili ste karticu, upalili telefon, ali SIM kartica ne radi, nije registrovana na mreži?

Šta raditi kada nema mreže na telefonu? Mogući su razni razlozi zašto SIM kartica ne radi.

Telefon ne vidi sim karticu, ubacite karticu a telefon je ne propoznaje.  Ovo moze biti znak da je čitač sim kartice neispravan. Izvadite karticu i proverite da li ste je dobro namestili pošto se često dešava da korisnici stave sim karticu naopako pa je telefon ne može učitati.

Ako telefon i dalje nema mrežu sledeće što treba da proverite jeste da li je sim kartica koju ste stavili u telefon aktivna.  Dešava se da korisnici ubace karticu koju duže nisu koristili i koja je u međuvremenu istekla.

Takodje postoji mogućnost da je telefon zakljucan na neku mrežu pa ne može učitati ostale kartice. U ovim slučajevima potrebno je dekodiranje telefona.

KOLIKO TRAJE ZAMENA ČITAČA SIM KARTICE NA MOBILNOM TELEFONU

Većina korisnika mobilnih telefona ne može funkcionisati bez svog mobilnog telefona, pa je veliki broblem da telefon ostane duži vremenski period  u servisu. MIG Electronics servis telefona Vam nudi brzu uslugu zamene čitača sim kartice na mobilnom telefonu. Ukoliko Vam je čitač kartice oštećen i potrebna je zamena mi Vam nudimo najbržu zamenu čitača sim kartice.

CENA ZAMENE ČITAČA SIM KARTICE NA TELEFONU

Ukoliko Vas zanima cena zamene čitača sim kartice na mobilnom telefonu možete nas kontaktirati za sve potrebne informacije .

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Naše usluge

Pratite nas

Kontaktirajte nas

Neispravan uređaj nam možete poslati poštom na SERVIS!