Zamena ekrana na mobilnom telefonu

Zamena stakla ekrana (reparacija LCD-a)

MIG Electronics servis mobilnih telefona vrši brzu i kvalitetnu zamenu stakla ekrana, tj. reparaciju ekrana. 

Ova vrsta popravke je moguća isključivo na telefonima koji i nakon oštećenja (pucanje stakla izazvano padom ili nagnječenjem) prikazuju normalnu jasnu sliku preko celog ekrana (LCD-a).

Postupak reparacije stakla ekrana obuhvata odvajanje (separaciju) oštećenog stakla od ekrana, uklanjanje starog lepka, nanošenje novog sloja lepka (OCA-lepak u vidu folije-stikera) s novim staklom i na kraju laminaciju tokom koje se lepak na određenoj temperaturi i pod uticajem UV svetla suši. U Viper servisu za ovu proceduru koristimo najsavremenije mašine koje osiguravaju savršen spoj novog stakla s ekranom.

Vreme potrebno za zamenu stakla ekrana se kreće od 12 do 24h, u zavisnosti od modela telefona.

Prednost ovog vida popravke u odnosu na zamenu komplet novog ekrana s touchscreen-om je znatno niža cena popravke.

Cena zamene stakla ekrana zavisi od više faktora, pri čemu je cena rezervnog dela (stakla) najmanji trošak. LCD je debljine 1mm i potreban je visok nivo stručnosti kako bi se uspešno odvojio od slomljenog stakla.

POTREBNA VAM JE ZAMENA EKRANA NA TELEFONU

Ukoliko Vam je telefon pao i slomio se pa nemojte dozvoliti da Vam to upropasti dan. MiG Electronics servis telefona je tu da taj problem resi brzo i povoljno. Zamena ekrana na telefonu traje samo par sati. Ukoliko želite najpovoljniju cenu za zamenu ekrana ali i najkvalitetniju uslugu  pozovite nas za sve informacije.

BRZA ZAMENA SLOMLJENOG EKRANA

Pukao Vam je ekran na telefonu i potrebno ga je zameniti ali Vam je telefon potreban ne mozete funkcionisati bez njega pa Vam je nezgodno da ostavite telefon na servisu dan ili dva? Ovo nije razlog za brigu. U našem servisu zamena ekrana traje samo par sati.  Dok prošetete popijete kafu Vas ekran na telefonu će biti zamenjen

KVALITETETNA I PROFESIONALNA USLUGA

Prilikom zamene ekrana na telefonu  bilo da se radi o Samsung telefonima S10 , S9, S8 ili o nekim iphone modelima kao sto su iphone 11, iphone X ili neki stariji modeli kao što su iPhone 7 i 8 koristimo najnovije mašine i tehnologije kao i profesionalni alat, a naše osoblje je stručno osposobljeno za to. U našem servisu vas telefon je siguran i bezbedan i garantujemo Vam  da će sve prijanjati i funkcionisati kako je predviđeno.

ZAMENA EKRANA NA TERITORIJI CELE SRBIJE

Ukoliko ne zivite u Bačkoj Palanci i nije Vam zgodno da lično donesete svoj mobilni telefon kako bi izvršili zamenu ekrana MiG Electronics servis vam nudi mogućnost slanja telefona u naš servis o našem trošku. Ukoliko pošaljete telefon u naš servis na zamenu ekrana telefon Vam se vraća najviše za 48 sati.  Svoj telefon možete poslati bilo kojom od kurirskih sluzbi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Naše usluge

Pratite nas

Kontaktirajte nas

Neispravan uređaj nam možete poslati poštom na SERVIS!