Zamena konektora punjenja

Ukoliko imate problem sa konektorom punjenja na Vašem mobilnom telefonu servis mobilnih telefona MiG Electronics će otkloniti taj problem brzo kvalitetno i povoljno.  Zamena konektora punjanja na skoro svim modelima telefona.  Ukoliko Vam je potrebna zamena konektora punjenja na pravom ste mestu.

ZAMENA KONEKTORA PUNJENJA  NA TELEFONU

Kako da znate da vas konektor punjenja ne valja i da  je potrebna zamena ?

Ukoliko Vas telefon neće da se puni, ili se puni samo u nekom položaju a kada mrdnete kablić prekida se punjenje, takodje ukoliko se Vas telefon puni sporo i duge velika je verovatnoća da je problem u konektoru punjanja.

Situacije u kojima se golim okom vidi da je konektor punjanja oštećen  su jasne i telefon morate doneti u servis telefona kako bi se problem rešio.

Situacije u kojima se golim okom  ne može videti oštećenje konektora punjanja malo može zbuniti korisnike, ništa nije slomljeno a telefon neće da se puni. Ovo se dešava zato što se konektor može odvojiti od matične ploče jednim delom pa telefon neće da se puni. To se najčešće dešava  ukoliko koristite mobilni telefon dok je na punjaču. Desi se da je samo jedan ili više vodova u prekidu pa se telefon ne puni nikako ili se puni sporo. Ovo se može ustanoviti samo u servisu telefona pregledom na mikroskopu.

NAJČEŠĆI UZROCI KOJI DOVODE DO OŠTEĆENJA KONEKTORA PUNJENJA NA TELEFONU.

Navešćemo neke od najčešćis razloga koji dovode to toga da se konektor ošteti i da je potrebna zamena konektora.

  1. Grubo rukovanje da konektorom i punjačem. Ovo je ljudski faktor i jedan od najčešćih faktora koji dovode do oštećenja konektora.
  2. Voda u konektoru je isto jedan od čestih faktora koji dovedu do toga da konektor ne radi nikako ili ne radi pravilno.  Uzrok ne mora biti samo voda već i neka druga tečnost.
  3. Pogrešan punjač ukoliko pokušate da napunite svoj telefon sa pogrešnim punjačem desi se da se ulaz konektora ošteti.

Šta bi trebalo da znate prilikom zamene konektora punjenja?

Zamena konektora punjenja nije baš tako jednostavan proces i treba da pazite kom servisu ćete ukazati poverenje da to uradi na Vašem telefonu. Postoji veliki broj servisa koji za to nisu stručno osposobljeni, nemaju odgovarajuće alate ali ipak to rade, pa prilikom zamene konektora na Vašem telefonu može nastati jos veća šteta nego što je bila pre odlaska u servis.

KOLIKO TRAJE ZAMENA KONEKTORA PUNJANJA NA TELEFONU?

Zamena konektora punjanja u Servisu telefona MiG Electronics uglavnom traje samo par sati. Vasš telefon će biti završen za samo sat do dva u najvećem broju slučajeva. Ukoliko ne možete dugo bez svog telefona i značilo bi Vam da telefon konektor bude zamenjen u što kračem roku u našem servisu možete i zakazati zamenu konektora punjenja. Ovim ćete skratiti vreme servisa. Ukoliko želite da zakažete zamenu konektora punjenja na svom telefonu kontaktirajte nas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Naše usluge

Pratite nas

Kontaktirajte nas

Neispravan uređaj nam možete poslati poštom na SERVIS!