Zamena mikrofona na telefonu

Ukoliko na svom telefonu imate problem sa mikrofonom i potrebna Vam je zamena mikrofona ne brinite na pravom ste mestu. Servis mobilnih telefona MIG Electronics Vam nudi brzu profesionalnu i povoljnu zamenu mikrofona na svim modelima mobilnih telefona. Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve informacije u vezi zamene mikrofona ali i nekih drugih kvarova na mobilnom telefonu možete nas kontaktirati ili posetiti našu radnju.

KAKO DA ZNATE DA IMATE PROBLEM SA MIKROFONOM NA TELEFONU

Ovde ćemo napisati neke od najčescšćih simtoma koji ukazuju na to da na vašsem telefonu mikrofon ne radi ili ne radi kako treba i da je potrebna zamena istog.  Ukoliko u toku poziva Vaš sagovornik ne čuje sta pričate ili vas čuje jako loše u toku poziva kao da odzvanjate ili sagovornik cčuje zujanje u slušalici ili pucketanje sasvim je sigurno da je mikrofon na telefonu dotrajao i da je potrebna zamena.

ZASTO ODBARATI MIG ELECTRONICS SERVIS ZA ZAMENU MIKROFONA

Mi se servisiranjem mobilnih telefona bavimo više godina i imamo veliko iskustvo u servisiranju telefona.  Redovno pratimo sve trendove vezane za mobilne telefone i prilikom servisiranja mobilnih telefona koristimo najsavremenije masine i alate. Prilikom zamene mikrofona ugradjujemo kvalitetne delove i na svaki deo dajemo garanciju kao i na sve naše usluge, u našem servisu osoblje je strucčno osposobljeno za rešavanje ovakvih kvarova i ne može se dogoditi da dodje do nekih dodatnih oštećnje ili kvarova prilikom servisiranja telefona

Jako često se dogadja da korisnici odnesu telefon u neki servis kako bi resili problem koji imaju a kada dobiju telefon nazad imaju samo jos veće probleme.  Do ovakvih problema dolazi kada telefon otvaraju lica koja nisu osposobljena za to i u svom radu ne koriste adekvatne alate koje su propisali proizvodjači mobilnih telefona.

KOLIKO TRAJE ZAMENA MIKROFONA NA TELEFONU

Na duzinu trajanja zamene mikrofona u nasem servisu zavisi od modela do modela mobilnog telefona i toga koliko je sama zamena komplikovana što zavisi od modela telefona na kome je potrebno zameniti mikrofon. Uglavnom neko vreme popravke mikrofona od sat pa najviše do par sati. Ukoliko želite u našem servisu možete i zakazati zamenu mikrofona pa će vreme same popravke biti smanjeno na minimum.

Ukoliko želite da zakažete zamenu mikrofona  možete nas kontaktirati i posetiti našu radnju.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Naše usluge

Pratite nas

Kontaktirajte nas

Neispravan uređaj nam možete poslati poštom na SERVIS!