Servis razno

MiG Electronics servis mobilnih telefona počeo je sa radom 2012. godine i za kratko vreme stekao je poverenje brojnih klijenata i poslovnih partnera koji sa nama aktivno sarađuju.

Naša stručnost u oblasti mobilnih tehnologija, praćenje najnovijih svetskih trendova i dostignuća iz ove oblasti, kao i ljubav prema svom poslu i želja za stalnim usavršavanjem  omogućavaju nam da adekvatno odgovorimo na svaki problem na mobilnom telefonu koji stigne u naš servis.

Zato što cenimo vaše vreme, veoma nam je važno da ispoštujemo date rokove. Uvek ćete unapred biti obavešteni i koliko će vremena biti potrebno kao i koliko će koštati popravka.

Želimo da nam dođete sa punim poverenjem da ste na pravom mestu, dočekaćemo vas spremni i sa dobrom voljom da Vam što pre pomognemo. Na bilo koju uslugu servisa i na ugrađene delove dajemo garanciju.

Vršimo popravke gaming opreme, pametnih satova, kamera, fotoaparata kao i svih drugih smart uređaja

Kvar otklanjamo u najkraćem mogućem roku (uobičajeno je do 5 dana od datuma prijema na servis). Dijagnostikovanje kvara se ne  naplaćuje, a pre bilo kakvog servisa fotoaparata konsultujemo se sa Vama o ceni. Obezbeđujemo garanciju do 6 meseca za svaki izvršeni servis

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Naše usluge

Pratite nas

Kontaktirajte nas