Servis razno

MiG Electronics servis mobilnih telefona počeo je sa radom 2012. godine i za kratko vreme stekao je poverenje brojnih klijenata i poslovnih partnera koji sa nama aktivno sarađuju.

Naša stručnost u oblasti mobilnih tehnologija, praćenje najnovijih svetskih trendova i dostignuća iz ove oblasti, kao i ljubav prema svom poslu i želja za stalnim usavršavanjem  omogućavaju nam da adekvatno odgovorimo na svaki problem na mobilnom telefonu koji stigne u naš servis.

Zato što cenimo vaše vreme, veoma nam je važno da ispoštujemo date rokove. Uvek ćete unapred biti obavešteni i koliko će vremena biti potrebno kao i koliko će koštati popravka.

Želimo da nam dođete sa punim poverenjem da ste na pravom mestu, dočekaćemo vas spremni i sa dobrom voljom da Vam što pre pomognemo. Na bilo koju uslugu servisa i na ugrađene delove dajemo garanciju.

Vršimo popravke gaming opreme, pametnih satova, kamera, fotoaparata kao i svih drugih smart uređaja

Kvar otklanjamo u najkraćem mogućem roku (uobičajeno je do 5 dana od datuma prijema na servis). Dijagnostikovanje kvara se ne  naplaćuje, a pre bilo kakvog servisa fotoaparata konsultujemo se sa Vama o ceni. Obezbeđujemo garanciju do 6 meseca za svaki izvršeni servis

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Naše usluge

Pratite nas

Kontaktirajte nas

Neispravan uređaj nam možete poslati poštom na SERVIS!