Slanje uređaja poštom

Slanje uređaja

Ukoliko Vam treba popravka vašeg uredjaja, a niste iz okoline Bačke Palanke, možete vaš uredjaj poslati kod nas u servis I u najkraćem roku ćemo rešiti vaš problem na uredjaju. Uz to dobijate garanciju u trajanju od 6 meseci, ukoliko je neisplativa popravka ili ne može da se popravi samu uslugu DIJAGNOSTIKE NEĆEMO NAPLATITI!

Uređaj kojem treba servis možete nam poslati i brzom poštom. Ukoliko imate originalnu ambalažu u kojoj ste uređaj dobili upakujte ga u njegovu originalnu kutiju. Ukoliko nemate originalnu kutiju jako je bitno da se uređaj dobro zaštiti da ne bi prilikom dostave došlo do nekih nepredviđenih oštećenja.
Takođe najavite nam slanje uređaja kako bi mogli da ga očekujemo. Napišite opis kvara kao I sto više detalja kako bi mogli ustanoviti I brzo rešiti kvar.

Za svaki servis dajemo radnu garanciju u trajanju 6 meseci.

  • Originalni delovi
  • Najpovoljnija cena
  • Dogovor pre servisiranja, mogućnost odustanka od popravke
  • Sigurna saradnja
  • Izveštaj servisa
  • Besplatna dijagnostika

Naša adresa

Dostava

Prema nama uređaj šaljete o svom trošku. Slanje uređaja prema vama je besplatno za iznos preko 10000 din. osim ako se radi o popravku ili artiklu koji je na popustu. Dostava na teritoriji cele Srbije traje 1 do 2 radna dana. Aparati koje zaprimimo poštom imaju prioritet i odmah servisiramo kako biste što manje čekali na vaš uređaj.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Naše usluge

Pratite nas

Kontaktirajte nas

Neispravan uređaj nam možete poslati poštom na SERVIS!